ÁSZF

Tisztelt kereskedő partnerünk!

Ön az importőr RENUCHEM E.C. rendelési oldalát használja, amelyet nagykereskedelmi mennyiségben rendelő magyarországi jogi személyiségű vállalkozók, vállalkozások kiszolgálására hoztunk létre. Regisztráció és annak elfogadását követő bejelentkezés után kap információt az árakról, illetve tud rendelni. A nagykereskedelmi mennyiség tipusonként 1 gyűjtőkarton jelenti. Ez általában 6-10-12-25 db terméket takar.

Cégünk fenntartja magának a jogot,  hogy üzleti érdekeit figyelembevéve eldöntse, engedélyezi, vagy nem a regisztrációt. Amennyiben a regisztrációban megadott adatokban találunk hibát, jelezni fogjuk. Ön a regisztrációval elfogadja, hogy ez az oldal nem internetes áruház, csak a partnereink számára létrehozott, rendelést könnyítő alkalmazás.

Ön, mint megrendelő vállalja, hogy az itt megrendelt árut postai utánvéttel, vagy személyesen átveszi, illetve kifizeti. Cégünk vállalja, hogy megrendelt árut a rendelési oldalon megjelölt áron leszállítja, illetve átadja. Amennyiben valamely termék esetén a rendelt mennyiség nem áll rendelkezésre, vagy pl. hibás a megadott ár, az eltérésől a feladás, vagy átadás előtt értesítjük. 

A rendelési oldalon kétféle aktuiális árat talál. (bruttó kartonos ár, nettó darab információs ár)

Bruttó 20 ezer ft-ot el nem élő rendelési érték esetén, postai kiszállításkor bruttó 1.500 Ft csomagolási és szállítási költséget számítunk fel.

Bruttó 100 ezer forintot elérő, illetve meghaladó rendelés esetén 5% engedményt adunk.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben az elfogadott regisztrációt követő 6 hónapon belül nem kapunk megrendelést, regisztrációját törölhetjük.